O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom

1/10
Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom
Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom Krakovac u Ličkom Lešću pod vodom
Objavljeno: 15-10-2015

Obilna kiša koja pada već nekoliko dana zadaje poteškoće i žiteljima zaseoka Krakovac u Ličkom Lešću. Nekoliko kuća je obranjeno od vode vrećama s pijeskom a i vatrogasne pumpe su na terenu i ispumpavaju vodu. Jučer su bili u pomoć pristigli i vatrogasci .

Donosimo i nekoliko fotografija sa lica mjesta, bez obzira što je kiša danas prijepodne nešto manje pada i dalje voda obilno navire i prodire tako da je došla u raziru mosta u Krakovcu, a na dva dijela ceste leži preko ceste ali promet nije zatvoren moguće je lagano proći.

Također voda je došla i u neke kuće u Čovićima kojima su poplavljeni podrumi, gospodarske zgrade i dvorišta. Špilničko polje također je jednim dijelom pod vodom te Aerodrum u Otočcu.

Sinoć su poplavljeni i neki podrumi zgrada i kuća u Otočcu pa su i vatrogasci imali posla.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!