O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nizozemci o nama

1/3
Nizozemci o nama
Nizozemci o namaNizozemci o namaNizozemci o nama
Objavljeno: 13-10-2015

OTOČAC – Turistička zajednica Gada Otočca skrenula je pozornost na nizozemski portal Reismeisje, koji je objavio lijepi broj fotografija i ponešto teksta o pojedinim dijelovima Ličko-senjske županije. Iako na nizozemskom baš mnogo toga nismo razumjeli, već po ruti putovanja gostiju (reportera) bilo je vidljivo da su obišli Plitvička jezera, zatim da su bili u Gackoj, potom da su posjetili Utočište za medvjede u Kuterevu, popeli se na Zavižan te se spustili u Podgorje.

Što se tiče našega kraja, dade se razabrati da su bili u „regiji Gackoj“, da su se okušali u kajakarenju, da su probali „hladnu vodu“ rijeke Gacke, da su bili očarani jesenjim plodovima i, naravno,  medvjedima.

Eto, nikada čovjek ne zna tko dolazi i prolazi, tko snima, a tko bilježi. Zato uvijek treba biti na „razini zadatka“ jer kako se na portale stavljaju lijepe stvari, jednako tako tamo mogu završiti i one manje lijepe. A bila bi to neizmjerna šteta za turizam i za cijeli kraj, naravno.

Onoga koga zanima više o ovoj reportaži može pogledati na:  http://www.reismeisje.nl/reizen/snapshot-diary-van-kroatie/ .

 

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!