O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Gradonačelnik Krmpotić posjetio OŠ dr. Jure Turića

1/1
Gradonačelnik Krmpotić posjetio OŠ dr. Jure Turića
Gradonačelnik Krmpotić posjetio OŠ dr. Jure Turića
Objavljeno: 12-10-2015

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna gradonačelnik Petar Krmpotić i njegova zamjenica Marta Grgurić obišli su OŠ dr. Jure Turića Gospić. U obilazak škole poveo ih je ravnatelj Ivica Radošević prošavši pri tom kroz vrhunski opremljene učionice glazbene škole, učionice u kojima se odvija suvremena e-nastava pomoću tablet računala, prostorije produženog boravka, učionice gdje se odvija nastava s djecom s teškoćama u razvoju te isto tako izvrsno opremljene školske knjižnice.

Gradonačelnik je ovom prigodom izrazio izuzetno zadovoljstvo suradnjom Grada Gospića kao osnivača i osnovne škole. Standard škole je i iznad prosjeka što se očituje u nizu pogodnosti u službi kvalitetnog obrazovanja poput jednosmjenskog rada, produženog boravka te vrhunski i suvremeno opremljenih učionica na kojima mogu pozavidjeti i škole puno većih gradova u Hrvatskoj. Upravo iz tog razloga Grad Gospić iz svog proračuna redovito  izdvaja sredstva kojima financira određene programe  kako bi se omogućila ovako kvalitetna nastava ali i financijski rasteretilo roditelje.

Na samom kraju posjeta gradonačelnik je još jednom zahvalio ravnatelju Radoševiću i svim djelatnicima škole na uistinu dobroj suradnji koja se najbolje očituje u dosadašnjim uspjesima i rezultatima.

Preuzeto:

www.gospic.hr

Podijeli novost na društvenim mrežama!