O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dugotrajno parkiranje na pristupu zebri

1/4
Dugotrajno parkiranje na pristupu zebri
Dugotrajno parkiranje na pristupu zebriDugotrajno parkiranje na pristupu zebriDugotrajno parkiranje na pristupu zebriDugotrajno parkiranje na pristupu zebri
Objavljeno: 18-09-2015

U gradu Otočcu je u posljednje vrijeme zavladala jedna nova prometna kultura. Kako će se poštivati prometna kultura ako se ne poštuju ni prometni propisi. Nije ništa čudno u gradu vidjeti automobile parkirane ondje gdje ne bi smjeli biti, a evo primjera da su parkirani i na samoj zebri, odnosno pristupu zebri.

Ovo vozilo namijenjeno prijevozu učenika je od jutros parkirano na ulici sprječavajući pristup zebri u ulici Kralja Zvonimira, raskrsnica prema ulici S. Radića i parkirano je još uvijek. U dva navrata, što smo se imali prigodu uvjeriti mimo je prošla policijska patrola i nije reagirala. Znači li to da i svi ostali građani odsada mogu parkirati gdje im se svidi, a kad ih policija pokuša kazniti za nepropisno parkiranje i zaustavljanje da se imaju pozvati i na ovaj slučaj. A onamo školska godina počinje s Poštujmo prometne znakove.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!