O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Selekcija LSŽ-e na 21.Državnom natjecanju lovaca u streljaštvu

1/1
Selekcija LSŽ-e na 21.Državnom natjecanju lovaca u streljaštvu
Selekcija LSŽ-e na 21.Državnom natjecanju lovaca u streljaštvu
Objavljeno: 12-09-2015

Lovačko strelište po olimpijskim pravilima u Bzenici pokraj Pleternice ovog je vikenda poprište 21. Državnog natjecanja lovaca u streljaštvu (discipline trap i parkur), no paralelno s njime tu se održava revijalno natjecanje Hrvatskog lovačkog saveza (ekipe Ministarstva poljoprivrede, Hrvatskih šuma, zatim poljoprivrednih i šumarskih fakulteta), te međunarodni susret hrvatskih i slovenskih lovaca.

Prošlogodišnji pojedinačni državni prvak Stjepan Cvitković iz Splitsko-dalmatinske županije podigao je na jarbol državnu zastavu prije čina otvaranje prvenstva, a ovom prigodom svečano se je otvorilo novoizgrađeno strelište na nepokretnu metu tj. za puške sa užljebljenim cijevima gdje su se također revijalno okušali strijelci, dok ta disciplina dogodine ulazi u natjecanje za državno prvenstvo.

Nakon prvog dana natjecanja Selekcija ličko-senjske županije drži odlično 4. mjesto sa pogođenih 105 pogodaka,  a za Ličko-senjsku županiju nastupaju Milan Zalović, Perica Alić, Tomislav Rudelić, Milenko Kovačić, Mario Ilić i Slavko Ilić.

Danas je bila disciplina trap, a sutra nastupaju u parkuru.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!