O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Proslavili 35.godišnjicu mature

1/13
Proslavili 35.godišnjicu mature
Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature Proslavili 35.godišnjicu mature
Objavljeno: 23-08-2015

Četrdesetak maturanata generacije 1979/80. sinoć u restoranu "Ribić" proslavilo je 35.godišnjicu mature. Prigoda je to na druženje i prisjećanje na srednjoškolske dane. Riječ je o vrlo uspješnoj generaciji. Uspješni su inženjeri, profesori, arhitekti, ekonomisti, novinari, poslovni ljudi, časnici HV,  veliki ih je broj visokoobrazovanih.

Proslavljajući tu obljetnicu svi su bili jednaki vraćajući se u razgovorima i druženju u srednjoškolske dane i evocirajući uspomene na njih, bili  su ponovno otočki maturanti. Jedan od najupečatljivijih momenata tog druženja, pogotovu za one koji ne žive više u rodnom gradu, ali su za njega itekako vezani, bio je pogled na Otočac.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!