O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

I Općina Brinje se uključila u humanitarnu akciju "Palčić gore"

1/1
I Općina Brinje se uključila u humanitarnu akciju "Palčić gore"
I Općina Brinje se uključila u humanitarnu akciju "Palčić gore"
Objavljeno: 21-08-2015

Tvrtka Media plus i Klub roditelja nedonoščadi „Palčići“ pokrenuli su zajedničku kampanju za našu djecu palčiće. Cilj kampanje je educirati širu javnost o problemima s kojima se susreću maleni palčići i njihove obitelji, kao i prikupiti sredstva za funkcioniranje i aktivnosti Kluba roditelja nedonoščadi „Palčići“.

Svijest javnosti o problemima i posljedicama s kojima se susreću prijevremeno rođena i bolesna novorođenčad i njihovi roditelji izuzetno je niska. Stoga je potrebno kontinuirano informirati i educirati roditelje, ali i službe zdravstvene, socijalne i odgojno-obrazovne djelatnosti kako bi se doprinijelo dugoročnom napretku. Jednako tako, studija Hrvatskog perinatološkog društva od 2010. godine pokazala je da medicinska oprema koju posjeduju nadležne medicinske institucije nije dovoljna ili je zastarjela, a kako bi se prijevremeno rođenoj i bolesnoj novorođenčadi pružila adekvatna medicinska skrb. Sve su to razlozi pokretanja ove važne akcije.

Svi su pozvani da priključe, bilo kao pravna ili fizička osoba, i postanu dio njihove priče. Uključiti se možete kupnjom majica sa logom akcije „Palčić gore“. Ono što se nudi, ukoliko se priključite je tisak i Vašeg loga/slogana/dragog imena i sl. na tu istu majicu. Nošenjem majica podižete razinu svijesti o postojanju djece palčića, a cijena jedne majice je 75kn+pdv. Kupnjom 10 ili više majica Klub roditelja nedonoščadi „Palčići“ uvrstit će Vas na svoju listu donatora na web stranici.
Narudžbu možete ostvariti putem e-maila: biljana@media-kc.net ili na broj mobitela 091 321 5913.

UKLJUČITE SE, UČINITE NEŠTO ZA MALE HRABRE BORCE, NAŠA SNAGA JE NJIHOVA HRABROST !

A.M.

Podijeli novost na društvenim mrežama!