O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Jučerašnje poginule tri osobe u Srbiji su s područja Otočca

1/2
Jučerašnje poginule tri osobe u Srbiji su s područja Otočca
Jučerašnje poginule tri osobe u Srbiji su s područja Otočca Jučerašnje poginule tri osobe u Srbiji su s područja Otočca
Objavljeno: 11-08-2015

U teškoj prometnoj nesreći na auto-putu Beograd - Šid kod Pećinaca, u ponedjeljak oko 14.40 poginulo je troje ljudi, među kojima i jedan dječak. Ozljeđeno je i sedmoro putnika i svi su hitno prevezeni u Urgentni centar. Nesreća se dogodila u smjeru prema Beogradu, kada je kombi gospićkih registarskih oznaka kojim je uporavljao D.N. iz Turjanskog ( Općina Vrhovine) naletio na šleper koji je bio u kvaru.

Kombi koji je iz za sada nepoznatih razloga prednjom desnom stranom udario u zadnji dio šlepera, koji se dijelom nalazio u zaustavnoj traci. Od udara se odbio ulijevo i nepravilnom, vijugavom putanjom, zaobišao šleper i sletio ispred njega u kukuruz pored puta.

Na licu mjesta je poginulo troje ljudi, dječak Z.M.( 7 ) i njegova baka N.M (52 ) iz Poduma, grad Otočac, te R.P. ( 75 ) iz Vrhovina.

U Urgentni centar primljene su tri žene i četvoro djece. Osoba I. N. (54) i osmogodišnje dijete zbrinuti su na odjeljenju intenzivne njege sa povredama glave, a povređene su još dvije ženske osobe B. G. J. (49) i C. M. (45). Od preostalih troje djece, dvoje je prebačeno u Tiršovu, a treće je pušteno kući.

Portal GlasGacke zamoljen je od MUP-a Srbije za posredovanje u pronalsku obitelji u RH, a što smo i učinili te pronašli obitelji stradalih na području grada Otočca. 

I.B.

Foto: N.Fifić

Podijeli novost na društvenim mrežama!