O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ružica Vinodola u Senju

1/20
Ružica Vinodola u Senju
Ružica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u SenjuRužica Vinodola u Senju
Objavljeno: 11-08-2015

Sinoć su Grad Senj posjetile kandidatkinje za Ružicu Vinodola,koje su doplovile iz Novog Vinodolskog u senjsku luku brodom "Bartelo Mali".

Na Ružici Vinodola sudjeljuje četrnaest kandidatkinja iz Vojvodine, Austrije i Primorsko - goranske županije,koje su natječu u igrama vezanih uz vinogradarstvo i vinarstvo kao i običaja iz nekadašnjeg života u Vinodolu.

Djevojke su prikazale stiliziranu Vinodolsku nošnju,a u lokalu Vinarije Pavlomir i na Potoku počastile su posjetitelje vinom iz Pavlomirskih podruma. Uz pjesmu i ples nekoliko sati zabavljale su mnogobrojne posjetitelje.

Kako je izjavio Velibor Topolovec - Velo , VINSKI KNEZ ,ove dane je u Vinodolskom kraju fešta od vina i lijepih djevojaka,

Ružicu Vinodola organiziraju Turistička zajednica Vinodolske općine i Grad Novi Vinodolski,a traje od 07.08. do 15.08.2015. godine.

 

Zoran Hapčo Pika

Podijeli novost na društvenim mrežama!