O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U Karlobagu završen malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“

1/5
U Karlobagu završen malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“
U Karlobagu završen malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ U Karlobagu završen malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ U Karlobagu završen malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ U Karlobagu završen malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ U Karlobagu završen malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“
Objavljeno: 10-08-2015

Nakon prvog dana i polaganja vijenaca, paljenja svijeća, mise zadušnice i izvlačenja skupina malonogometnog turnira, u subotu 08. kolovoza 3.malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ posvećen stradavanju svih Branitelja u Domovinskom ratu, na kojemu je nastupalo ukupno 9 momčadi.
Prvo mjesto je osvojila momčad veterana specijalne policije Tigrovi koji su u velikom finalu pobijedili vrlo jaku ekipu 9.GBR Vukovi 2-1 rezultatom, dok je u borbi za 3 mjesto ekipa Hv 91“ Zadar bila bolja od domaćina turnira MNK Karlobag rezultatom 3-1.
Turnir je odigran u sjajnoj atmosferi na Općinskom igralištu Laktinac pred oko 600 gledatelja.

Na turniru su se našli brojni uzvanici i gosti ovogodišnji Heroja.

Prije velikog finala članovi KN Uvijek Vjerni Karlobag, Gospić i Knin napravili su sjajan dekor na oduševljenje mnogih gledatelja paljenjem baklji i spuštanjem koreografije i podizanjem crveno bijelih kockica za sve stradale Heroje u Domovinskom Ratu.

Dvodnevni program proslave u Karlobagu povodom 20-te obljetnice vojno redarstvene akcije Oluja organiziran je na jako visokoj razini i stoga zasluženo nosi ime jednog od ponajboljih malonogometnih turnira u Ličko Senjskoj županiji.

Organizatori turnira Mnk Karlobag i Kn Uvijek Vjerni Karlobag zahvaljuju još jednom svim sponzorima, donatorima, medijskim pokroviteljima, gostima, uzvanicima i volonterima što su pomogli oko organizacije samog događaja kojim pokazuju da Karlobag nije niti će zaboraviti naše Heroje što su svoje živote položili na oltar Domovine Hrvatske.

REZULTATI UTAKMCA HEROJA DOMOVINSKOG RATA

SKUPINA A
HV 91 ZADAR - CESARICA 2:2
UV KNIN - CESARICA 2:0
UV KNIN - HV 91 ZADAR 0:6

SKUPINA B
9.GBR VUKOVI - PP KARLOBAG 4:0
MNK KARLOBAG - PP KARLOBAG 5:0
MNK KARLOBAG - 9 GBR VUKOVI 5:1

SKUPINA C
STARIGRAD - UV GOSPIĆ 0:1
SJP TIGAR - UV GOSPIĆ 1:0
SJP TIGAR - STARIGRAD 3:1

1/2 FINALNE UTAKMICE
HV 91 ZADAR - 9.GBR VUKOVI 3:3 (5:6 -7m)
MNK KARLOBAG - SJP TIGAR 3:5

ZA 3.MJESTO
HV 91 ZADAR - MNK KARLOBAG 3:1

FINALE
9.GBR VUKOVI - SJP TIGAR 1:2

------

Ivica Došen

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!