O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Delegacije Grada Senja obilježile Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

1/2
Delegacije Grada Senja obilježile Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Delegacije Grada Senja obilježile Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih braniteljaDelegacije Grada Senja obilježile Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Objavljeno: 07-08-2015

Prigodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, u povodu  dvadesete godišnjice vojno – redarstvene akcije „Oluja“ delegacija Grada Senja je polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća na centralne križeve i na grobove hrvatskih branitelja na grobljima na području Grada Senja odala počast palim braniteljima i svima koji su svoj život položili na oltar Domovine.

Počast je odana na groblju Svetog Vida u Senju i na mjesnim grobljima u Svetom Jurju, Vratniku i Krasnu, gdje su delegaciju predvodili predsjednik Gradskog vijeća Berislav Gržanić i gradonačelnik Darko Nekić.

Gradske delegacije su upalile svijeće i položile cvijeće na grobove palih branitelja na mjesnom groblju Krivi Put i u Zalužnici. Svete mise služene su u crkvi Majke Božje Snježne u Krivom Putu i u Katedrali Uznesenja BDM u Senju.

Program obilježavanja započeo je još u nedjelju u večernjim satima koncertom Gradske glazbe Senj na Pavlinskom trgu u Senju. Održan je memorijalni turnir „Milan Vukelić – Mika“ u Svetom Jurju,  a u Krivom Putu je održan 19. memorijalni nogometni turnir „Senjski vitezovi Domovinskog rata“ i već tradicionalna Bunjevačka noć.

GRAD SENJ

Podijeli novost na društvenim mrežama!