O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Koncert Tomislava Bralić i Klape Intrade te piromuzički vatromet u Novalji

1/1
Koncert Tomislava Bralić i Klape Intrade te piromuzički vatromet u Novalji
Koncert Tomislava Bralić i Klape Intrade te piromuzički vatromet u Novalji
Objavljeno: 04-08-2015

Povodom obilježavanja 20. obljetnice vojno redarstvene operacije Oluja, u srijedu 5.08. s početkom u 21 sat, u Novalji će, na Ruži vjetrova nastupiti fantastični Tomislav Bralić i neponovljiva Klapa Intrade.

Tomislav Bralić i Klape Intrade odazvali su se pozivu Grada Novalje i ovu značaju obljetnicu odlučili proslaviti upravo s Novaljcima.

Nakon nastupa Tomislava Bralića i Klape Intrade, u nastavku večeri na Ruži vjetrova imati ćete priliku uživati u pravom audio pirotehničkom spektaklu. Mirnovec Pirotehnika u Novalju dovodi tehnološki, dizajnerski i organizacijski vrh modernog ispucavanja vatrometa. Riječ je o posebno osmišljenim vatrometnim predstavama u kojima je ispucavanje vatrometa sinhronizirano s glazbenom podlogom.

Nakon povratka iz Koreje te prije nastupa u Varšavi, Mirnovec Pirotehnika će Novalju oduševiti ovom rapsodijom vatrometa i glazbe prigodnom za obilježavanje obljetnice Oluje!

Svjetske prijestolnice poput Montreala i Berlina bile su domaćini piromuzičkim predstavama, a kao malo zagrijavanje prije nego tu priliku dobije i Novalja, pogledajte kako je Mirnovec Pirotehnika zadivila Oman.

Grad Novalja

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!