O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

14. tradicionalni moto susret u organizaciji Hrvatskog moto Kluba Otočac.

1/1
14. tradicionalni moto susret u organizaciji Hrvatskog moto Kluba Otočac.
14. tradicionalni moto susret u organizaciji Hrvatskog moto Kluba Otočac.
Objavljeno: 10-07-2015

Kako ove godine HMKO slavi 20 godina postojanja, a od 2002 godine organiziramo moto susrete u Otočcu i ove godine de se od 17. – 19.07.2015 god. u Otočcu održati 14. tradicionalni moto susret u organizaciji Hrvatskog moto Kluba Otočac. Moto susret je uvršten u službeni kalendar moto susreta Hrvatske (http://www.motori.hr/kalendar/).

Na godišnjoj skupštini „HMKO“ dogovoreno je i planiramo da bi se glavni dio događanja održao na lokaciji igrališta Osnovne škole Otočac. Od zabavnih sadržaja, moto igara, organizacije ugostiteljske ponude, tu je i gostovanje poznatih estradnih imena sa Hrvatske muzičke scene, ove godine to su Sandi Cenov sa pratedim rock bendom koji će premjerno predstaviti svoj deseti album “Deseti“, rock grupa „Starmali“ , niz nastupa DJ-eva i GO-GO plesačica.
Motorijada kao takvo događanje organizira se u vrijeme ljetne turističke sezone i predstavlja zanimljiv sadržaj turističke ponude Grada Otočca.

Bududi da i ove godine očekujemo veliki odaziv naših sugrađana i prijatelja zaljubljenika u moto sport, želja nam je, a i obedanje da se iskažemo kao dobri domadini i organizatori.

Hrvatski Moto klub Otočac je osnovan 1995 godine sa ciljem promocije moto sporta u Hrvatskoj, a i svijetu. Naši članovi imaju višegodišnje iskustvo sudjelovanja na raznim turnirima i utrkama u organizaciji drugih klubova iz Hrvatske i Europe. Iza HMKO stoji organizacija pet natjecanja u utrci ubrzanja 401 Street Race, organizacija utrke na motodromu Grobnik, te po prvi puta ove godine organizacije veoma uspješne i posjedene međunarodne hard extreme enduro utrke.

 

HMK-Otočac.

Emil Kotvica - predsjednik

Podijeli novost na društvenim mrežama!