O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sazvana 15.sjednica Županijske skupštine

1/1
Sazvana 15.sjednica Županijske skupštine
Sazvana 15.sjednica Županijske skupštine
Objavljeno: 07-07-2015

Županijska skupština i to  XV. sjednica Županijske skupštine Ličko-senjske županije, održati će se 14.srpnja 2015. godine (utorak) u Gospiću, Budačka 55 (Velika vijećnica) s početkom u 11.00 sati.

Na dnevnom redu uz Aktualni sat je i dvadeset točaka o kojima će raspravljati županijski vijećnici. Veći dio odnosi se na donošenje Zaključaka po Izvješćima o radu Županijske uprave za ceste Ličko-senjske županije za 2014.godine, trgovačkog društva Lika ceste d.o.o. Gospić, radu Turističke zajednice LSŽ, o ulozi policije i lokalne zajednice u turističkoj sezoni na području LSŽ-e, o stanju u gospodarstvu LSŽ-e,  o Zajednici sportova LSŽ-e o izvršenju Programa javnih potreba za 2014.godine. Tu su i donošenje odluka o otpisu potraživanja LSŽ od poduzeća koja su brisana iz sudskog registra, o izmjeni Odluke o minimalnim financijskim standardima, mjerilima, kriterijima financijskih rashoda Centra za socijalnu skrb i troškova ogrijeva, donošenje Zaključka o davanju predhodnog mišljenja na Prijedlog izmjena i dopuna Mreže javne zdravstvene službe, tu je i Odluka o prestanku koncesije korištenja pomorskog dobra - uređenje javne plaže "Banja" u Senju te odabir najpovoljnijeg ponuditelja i davanje koncesije za istu plažu.

Skupština će donjeti odluke o razrješenju i imenovanju člana Stožera zaštite i spašavanja LSŽ-e, odluku o razrješenju i imenovanju članova Skupštine Mandatnog povjerenstva i Odbora za prosvjetu, kulturu, znanost i sport.

Vjećnici će raspravljati i o donošenju godišnjeg izvješća o izvršenju proračuna LSŽ-e za 2014.godinu.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!