O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

British Columbia Girls Choir - na Plitvičkim jezerima 1. srpnja

1/4
British Columbia Girls Choir - na Plitvičkim jezerima 1. srpnja
British Columbia Girls Choir - na Plitvičkim jezerima 1. srpnjaBritish Columbia Girls Choir - na Plitvičkim jezerima 1. srpnjaBritish Columbia Girls Choir - na Plitvičkim jezerima 1. srpnjaBritish Columbia Girls Choir - na Plitvičkim jezerima 1. srpnja
Objavljeno: 25-06-2015

PLITVIČKA JEZERA – Nedavno je na Plitvičkima jezerima imao plesni koncert LADO, najpoznatiji hrvatski profesionalni ansambl. No evo i druge prigode za novim koncertom.

1. srpnja (srijeda) na ulazu 1. svoj koncert će imati djevojački zbor British Columbia Girls Choir. Za dva sata programa imat će se što čuti od ovoga poznatog zbora. Koncert će biti održan od 11 do 13 sati.

British Columbia Girls Choir je na europskoj turneji. Tijekom ovoga ljeta nastupit će u Nizozemskoj (Amsterdam), Italiji (Venecija) i Austriji (Salzburg). A u Hrvatskoj pjevat će na 29. lipnja u katedrali sv. Stjepana u Hvaru na Hvarskom glazbenom ljetu, nakon koncerta na Plitvičkim jezerima već sljedećeg dana, 2. srpnja, nastupit će u bazilici Srca Isusova u Zagrebu, zatim će nastupiti u Splitu, 8. srpnja ispred dubrovačke katedrale u Dubrovniku. 

Izuzetna je ovo i neponovljiva prigoda poslušati (i vidjeti) kako to (glazbu) u velikom svijetu rade.

M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!