O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Prijavite se na prvu nextbike biciklijadu u Lici

1/1
Prijavite se na prvu nextbike biciklijadu u Lici
Prijavite se na prvu nextbike biciklijadu u Lici
Objavljeno: 23-06-2015

U nedjelju, 28. lipnja, u Gospiću otvaramo prvi lički sustav javnih bicikala! Osigurali smo  besplatan najam nextbike bicikala i besplatnu biciklijadu! Sve što trebate napraviti je poslati svoje ime, prezime, broj mobitela i mail adresu na info@nextbike.hr uz naslov "Biciklom kroz Gospić". U napomenu samo stavite želite li nextbike bicikl ili želite rezervirati mjesto u vlaku za svoj bajk. Broj mjesta za vlastite bicikle ograničen je na 10 najbržih, a za sve ostale osiguran je besplatan najam bicikala u Gospiću.

Ova dinamična, šumska biciklijada dugačka je 35 km, ali je dovoljno lagana i idealna za svakog rekreativca! Biciklijada će proći Smiljanom, rodnim mjestom Nikole Tesle, prekrasnim kanjonom rijeke Like i uz samo jezero Kruščica. Pridružite nam se i istražite ovaj predivan lički kraj!

Start biciklijade je u 12:00 sati, a za kraj uspješno otpedalirane rute Grad Gospić časti  pravom feštom uz najbolju ličku janjetinu i tombolu! Za nedjelju  osiguran je i besplatan ulaz u Memorijalni centar Nikola Tesla.

Posebne pogodnosti za putnike HŽ Putničkog prijevoza!

Svi koji u Gospić dođu vlakom mogu iskoristiti popust od čak 40% na redovnu cijenu prijevozne karte u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Popust vrijedi od 27. do 29. 06. 2015. za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do Gospića i natrag. Cijena prijevozne karte za sudionike biciklijade iznosi:
- 138,80 kn za brzi vlak (noćni)
- 168,00 kn za ICN vlak (dnevni)
- 30,00kn za prijevoz bicikla u jednom smjeru

Napomena: u ICN vlakovima prijevoz bicikala nije moguć, već samo i isključivo u noćnim vlakovima za koje također vrijedi popust. Broj bicikala za prijevoz je ograničen na oko 10 bicikala zbog redovnih putnika s biciklima na tim vlakovima. Preporuka je da dođete puno ranije i osigurate mjesto za svoj bicikl u vlaku.

Nextbike Croatia
Podijeli novost na društvenim mrežama!