O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

"Dječje ljeto 2015." u Otočcu - samo što nije počelo

1/1
"Dječje ljeto 2015." u Otočcu - samo što nije počelo
"Dječje ljeto 2015." u Otočcu - samo što nije počelo
Objavljeno: 21-06-2015

OTOČAC – Bilo je to i lani, no ove godine bit će kud i kamo raskošnije i sadržajnije. Što to? Pa „Dječje ljeto 2015.“. Organizatori ove cjeloljetne manifestacije su Grad Otočac, Turistička zajednica Grada Otočca i Povjerenstvo za strateško planiranje u turizmu. Predviđeno trajanje Dječjeg ljeta je od 2. srpnja pa sve do 31. kolovoza, da bi sve završilo velikim finalom 5. rujna ove godine, kada se planira glazbeno-scenski spektakl.

Što se još može kazati o sadržaju Dječjeg ljeta? Sve radionice će biti ponedjeljkom i četvrtkom bilo u Turističkoj zajednici, bilo u Gackomu pučkom otvorenom učilištu, gradskom parku, gradskoj knjižnici ili Dječjem vrtiću Ciciban. Sve će se odvijati u popodnevnim satima. No, u radionicama će pored organizatora sudjelovati mnogo drugih, poput Udruge Antuntun s društvenim i natjecateljskim radionicama; profesori srednje škole Anita Ladišić - izrada cvjetnih brošića,  Silvia Stanišić i Josipa Maras – Pogledom lutke, Dijana Nikšić - izrada ukrasnih predmeta, Jasminka Devčić s glazbenom radionicom; DV Ciciban i njihove „tete“  s  likovnom radionicom, Udruga Gačanka s izradom japodskoga nakita od vune, Jasna Ilić i radionica od zrna do kruha, Jadranka Prša i pričam ti pričam na Ča, Ana Dukmenić s likovnom radionicom te Jasmina Mikić i Martina Kranjčević u radionici vježbajmo zajedno! Dakle, sadržaja kao u priči, šarolika i raznolika, baš onakva kakva djeca vole.

Sve prijave i informacije mogu se dobiti na telefone: 053/771-603 i 053/771-143 te na web stranici www.tz-otocac.hr, odnosno na facebook stranici Dječjeg ljeta 2015. u Otočcu.

Organizatori mole svu zainteresiranu djecu da se najave ranije, sve kako bi na vrijeme mogao biti osiguran potrebni materijal za održavanje radionica. Ali ako se netko zaboravi najaviti, nije problem jer ima mjesta i za njih ako su dobre volje i želje za ugodnim druženjem u dva sata, koliko okvirno traje pojedina radionica.

 

M. Orešković

Podijeli novost na društvenim mrežama!