O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

TKD Gacka na dva natjecanja, obilje medalja

1/8
TKD Gacka na dva natjecanja, obilje medalja
TKD Gacka na dva natjecanja, obilje medaljaTKD Gacka na dva natjecanja, obilje medaljaTKD Gacka na dva natjecanja, obilje medaljaTKD Gacka na dva natjecanja, obilje medaljaTKD Gacka na dva natjecanja, obilje medaljaTKD Gacka na dva natjecanja, obilje medaljaTKD Gacka na dva natjecanja, obilje medaljaTKD Gacka na dva natjecanja, obilje medalja
Objavljeno: 27-04-2015

OTOČAC - Taekwondo klub GACKA nastupio je u subotu, 25. travnja, na Prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke. Na prvenstvu je sudjelovalo 141 natjecatelj iz 41 hrvatskoga kluba. Organizator natjecanja je bio HTS, uz domaćinstvo TK Rugvica iz Rugvice.

TK Gacka nastupio je s dvije natjecateljice. MATEA DUJMOVIĆ ponovila je uspjeh od prošle godine te je osvojila 3. mjesto - brončanu medalju  u kategoriji seniorki - 46 kilograma, dok je Mia Valinčić nakon odlično prikazane borbe izgubila u kvalifikacijama. 

Članovi Taekwondo kluba GACKA nastupili su u nedjelju, 26. travnja na 11.memorijalnom taekwondo natjecanju "BLJESAK 91" , koji je održavn u Novskoj. Na natjecanju je sudjelovalo 204 natjecatelja u kategoriji mlađih kadeta, kadeta i juniora. Taekwondo klub Gacka nastupio je sa 4 natjecatelja te postigao sljedeće rezultate:

1. mjesto - zlatna medalja

ANDREA BARTULAC - mlađa kadetkinja - 33 kg.

DOMINIK ORLOVIĆ - junior - 68 kg. - proglašen za najboljeg juniora natjecanja,

3. mjesto - brončana medalja

KARLA LONČAR - mlađa kadetkinja - 36 kg.

TEO MARKOVIĆ - mlađi kadet - 47 kg. 

 

TKD Gacka /M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!