O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Momčad NK Otočac plasirala se u polufinale kupa LSŽ

1/7
Momčad NK Otočac plasirala se u polufinale kupa LSŽ
Momčad NK Otočac plasirala se u polufinale kupa LSŽMomčad NK Otočac plasirala se u polufinale kupa LSŽMomčad NK Otočac plasirala se u polufinale kupa LSŽMomčad NK Otočac plasirala se u polufinale kupa LSŽMomčad NK Otočac plasirala se u polufinale kupa LSŽMomčad NK Otočac plasirala se u polufinale kupa LSŽMomčad NK Otočac plasirala se u polufinale kupa LSŽ
Objavljeno: 26-04-2015

Jučer su Otočac i Perušić odigrali posljednju utakmicu 1/4 finala kupa LSŽ. Prije početka utakmice minuta šutnje za legendu grada Otočca i naše županije, čovjeka koji nas je izvještavao sa ovakvih događaja Josipa Cvitkovića Ciju! Nogometaši Otočca u znak sjećanja i zahvalnosti igrali su sa crnim florom oko ruke.

Već u 6.minuti gosti iz Perušića su poveli lijepim zgoditkom Škulja koji je glavom loptu "zakucao" u domaću mrežu. Dugo su vrlo dobri gosti iz Perušića odoljevali napadima domaćina, čak imali i svoje prilike iz polukontri ali izostala je realizacija. Onda u 74.minuti M.Lulić koristi situaciju i lob udarcem postiže zgoditak za konačnih 1:1.

Pobjednika je odlučivao "rulet" jedanaesteraca koje kod domaćina nije realizirao M. Lulić, a u momčadi Perušića J.Lulić i Škulj tako da se sa konačnih 5:4 momčad Otočca plasirala u polufinale kupa LSŽ.

Igor Šuper

Podijeli novost na društvenim mrežama!