O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zaprešić se potvrdio i na Plitvicama

1/4
Zaprešić se potvrdio i na Plitvicama
Zaprešić se potvrdio i na PlitvicamaZaprešić se potvrdio i na PlitvicamaZaprešić se potvrdio i na PlitvicamaZaprešić se potvrdio i na Plitvicama
Objavljeno: 02-04-2015

Državni prvak Zaprešić iz Zaprešića pobjednik je 8. memorijalnog kuglačkog turnira što su ga u povodu obljetnice pogibije prvoga hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića organizirali Udruga branitelja iz Domovinskoga rata Javne ustanove Nacionalni park Plitvička Jezera i Kuglački klub Plitvice na kuglani plitvičkoga hotela «Jezero». Drugo mjesto pripalo je državnome doprvaku Zadru, treće jedinome ličko-senjskom prvoligašu «Velebitu» iz Otočca, a na četvrto mjesto plasirali su se domaćini iz Plitvica i to bez svoga najboljeg igrača Safeta Falatovića.

Najbolji pojedinac sa 625 oborenih čunjeva bio je igrač Velebita iz Otočca Marko Vidak, koji od ranije sa 651 oborenim čunjem drži rekord plitvičke kuglane.

Svim sudionicima prigodne plakete predao je predsjednik plitvičke braniteljske udruge, dok je pokal najboljem igraču Vidaku predao predsjednik KK Plitvce Marko Sekulić, a pobjednički pokal momčadi Zaprešića predao je glasnogovornik NP Plitvička Jezera Ognjen Borčić.

Igračima Zaprešića prvo mjesto donijelo je 3.467 čunjeva, od kojih je najviše – 606- oborio Matija Mance. Osim njega istaknuo se i Nikola Uzelac s 598 oborenih čunjeva, Bruno Milinković oborio je 582,Danijel Funda 572, Mario Fridl 563 i Jure Zadravec 546.

Drugoplasirani Zadar oborio je 3.435 čunjeva, a najboljeg pojedinca imao je u Mariju Baljku, koji je oborio 600 čunjeva, samo deset manje – 590 – oborio je donedavni igrač Velebita iz Otočca Ivica Perić, 578 čunjeva oborio je Hrvoje Marinović, 572 čunja oborio je Denis Delić, 558 Ivan Totić, i 537 Josip Batarelo.

Igrači Velebita iz Otočca oborili su 3.334 čunja, a osim Marka Vidaka i njegovih 625 čunjeva istaknuli su se Hrvoje Devčić s 574, Petar Zubčić s 572 i Zdravko Tonković s 533 oborena čunja. Dubravko Mesić oborio je 533 čunja, a Boris Sušić 510.

Kuglački klub Plitvice, kao domaćin i suorganizator. nastupio je bez najboljeg igrača Safeta Falatović i zauzeo je posljednje četvrto mjesto. Najviše čunjeva – 579 – oborio je Josip Bićanić, 557 čunjeva oborio je Dalibor Špoljarić jednako kao Dragan Krizmanić, dok je Srećko Bićanić oborio 539 čunjeva, Danijel Kolar 512, a Milan Žafran 511.

Pravdu su, i to na opće zadovoljstvo dijelili Miroslav i Ilija Smoljanović.

(jc)

Na slikama: Detalji s turnira na Plitvicama

Snimio: Stjepan Brajković Murta

Podijeli novost na društvenim mrežama!