O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Vlatka Ružić ravnateljica Doma zdravlja Otočac

1/1
Vlatka Ružić ravnateljica Doma zdravlja Otočac
Vlatka Ružić ravnateljica Doma zdravlja Otočac
Objavljeno: 01-04-2015

Na sjednici Upravnog vijeća Doma zdravlja Otočac održanoj u ponedjeljak, 30. Ožujka 2015. Godine, jednoglasnom odlukom za novu ravnateljicu Doma zdravlja Otočac izabrana je Vlatka Ružić iz Otočca, potvrdio nam je to predsjednik UV DZ Otočac Branislav Šutić.

Na natječaj za mjesto ravnatelja DZ Otočac javila su se tri kandidata, Nikola Dasović (dipl.ing., nekadašnji direktor Komunalca Otočac), Vlatka Ružić ( dr.sc., trenutačno zaposlena na Veleučilištu Nikola Tesla) te Marija Bobinac (dr.vet.med., kćer prvog gradonačelnika Otočca Dražena Bobinca).

Jedan od kandidata za mjesto novog ravnatelja DZ Otočac Nikola Dasović kazao nam je da poštuje odluku Upravnog vijeća jer je ono imalo na uvid dokumentaciju, no da nije zadovoljan jer bi volio da je on izabran, i da misli da je zadovoljavao sve uvijete iz natječaja.

U telefonskom razgovoru Marija Bobinac kazala nam je da je naknadno povukla molbu jer ima osobne, neodgodive poslove u Zagrebu.

„ U svakom slučaju zainteresirana sam za povratak u Otočac ako se pronađe adekvatno mjesto za moj daljnji rad. Napominjem da ne očekujem nikakve protekcije iako sam u dobrim, rodbinskim vezama sa predsjednikom GO HDZ-a Otočac Branislavom Šutićem, jer držim da posao trebaju isključivo dobivati osobe koje imaju struku, znanje i sposobnost“ – kazala je Marija Bobinac te dodala da je predala pristupnicu za povratak u HDZ.

U kratkom razgovoru sa Vlatkom Ružić pokušali smo doznati kako ona komentira njezin izabir za ravnateljicu DZ Otočac, na što nam je ona kratko prokomentirala da nema što reći, jer u stvari nije ni dobila rješenje tako da bi svaki komentar bio suvišan.

Dražen Prša

Podijeli novost na društvenim mrežama!