O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Velebit 2 prvi, Gacka na četvrta, a Vatrogasac najmanje - šesti!

1/1
Velebit 2 prvi, Gacka na četvrta, a Vatrogasac najmanje - šesti!
Velebit 2 prvi, Gacka na četvrta, a Vatrogasac najmanje - šesti!
Objavljeno: 27-03-2015

Utakmicama 22. kola, sutra i prekosutra, u subotu i nedjelju, završava prvenstvo 3. HKL zapad, skupina Ogulin – Lika, čiji je prvak i novi član 2. HKL zapad – druga momčad KK Velebit iz Otočca - poznat još 21. ožujka, kada je Gacka iz Otočca u Gospiću pobijedila Velebitovg glavnog konkurenta Gospićku Visočicu, i nakon što je Velebit 2 uvjerljivo pobijedio gradskoga rivala Vatrogasca rezultatom 7:1.

Slijedom toga i utakmice posljednjeg 22. kola, koje se prema rasporedu s kojim raspolažemo sve – osim one između Poštara i Kleka 2 - igraju sutra u subotu, manje su više revijalnoga karaktera, skoro da ne odlučuju o ničemu.

Velebit 2 je, dakle, prvak, nakon 21. kola imao je 38 bodova, a nakon posljednjeg kola imat će ih najvjerojatnije 38! Drugo mjesto s 32 sigurna boda za sada drži Visočica iz Gospića, koju još čeka susret s Policajcem, a treći je Obrtnik iz Ogulina koji se od sezone oprašta upravo utakmicom protiv prvaka u Gospiću.

Na četvrtom mjestu je Gacka iz Otočca. Ona ima 25 bodova, upravo koliko treba da je Policajac iz Ogulina ni u slučaju eventualne pobjede nad Visočicom ne može prestići jer je do posljednjeg kola prikupio samo 22 boda, tri manje od Gacke.

U posljednjem 22. kolu, prvi će na staze, već u 14 sati, u Gospiću, igrači Gacke iz Otočca i Gospića, a sat vremena kasnije, u 15 sati, početi će u Ogulinu i utakmica između ogulinskoga Željezničara branitelja i Vatrogasca. U 16,30 sati na kuglani hotela Jezero na Plitvicama sastat će se Rakovica i Euphoria iz Ogulina, dok će u 17,30 sati u Gospiću započeti prava poslastica susret novoga drugoligaša Velebita 2 iz Otočca i donedavnoga člana 2. HKL zapad Obrtnika iz Ogulina.

Nakon njih, u 18,30 sati,kada će započeti utakmica između ogulinskog Policajca i Visočice, pasti će zastor na subotu kao jedan od najbogatijih kuglačkih dana u zadnje vrijeme, ali i na prvenstvo 3. HKL zapad, skupina Ogulin-Lika koje je okončano zasluženim trijumfom druge momčadi Velebita iz Otočca, vođenom sigurnom rukom trenera Josipa Oreškovića Ledenog.

(jc)

Na slici: Dobri četvrti – KK Gacka iz Otočca

Stoje(slijeva: Kraljić, I. Atalić, Rogić, Odorčić, Bižanović trener, (čuče) Marković, Sekula, Bićanić, T. Atalić

Foto Josip Cvitković

Podijeli novost na društvenim mrežama!