O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zbog Croatije i kup – tri dana prije!

1/1
Zbog Croatije i kup – tri dana prije!
Zbog Croatije i kup – tri dana prije!
Objavljeno: 26-03-2015

Nakon što je uprava NK Croatia s Ličkoga Osika odlučila da njihova seniorska momčad odustane od natjecanja u županijskoj nogometnoj ligi Izvršni odbor Ličko-senjskoga županijskog nogometnog saveza prilagodio je tome kalendar natjecanja u proljetnome dijelu sezone.

Tako će se utakmice 1. kola natjecanja za Hrvatski nogometni kup na području županijskoga saveza, umjesto u srijedu, 1. travnja, odigrati već u nedjelju 29. ožujka, s početkom u 16 sati i to kako slijedi: u Brinju, Sokolac – Otočac, u Sincu, Gacka 1925 – Perušić, u Korenici, Lika 95 – Gospić.

U nedjelju trebala bi se igrati i kup utakmica između Croatije i Plitvica na Ličkome Osiku, ali, prema odluci povjerenika natjecanja Josipa Šupera, ta je utakmica pod velikim upitnikom jer budući je Croatia suspendirana zbog dugovanja prema Nogometnom savezu i službenim osobama, ona do 16 sati u subotu 28. ožujka mora podastrijeti dokaze da je podmirila dugovanja i samo u tom slučaju igrat će se kup utakmica Croatia – Plitvice na Ličkome Osiku, u nedjelju 29. ožujka.

Peta utakmica 1. kola ličko-senjskoga kupa, između Bunjevca Gavrana i Novalje, igrat će se u srijedu 1. travnja u Krivome Putu s početkom u 16,30 sati.

Što se tiče Croatijinog odustajanja od natjecanja u kategoriji seniora povjerenik natjecanja Josip Šuper odlučio je da Croatijine sve utakmice prvoga dijela natjecanja ostaju registrirane postignutim rezultatima. Utakmice drugoga dijela prvenstva neće se igrati i bit će registrirane po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 za protivnika Croatije.

(jc)

Foto: Arhiva

Novalja ( bijeli dresovi)
Snimio: Josip Cvitković

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!