O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Croatia "pala" bez ispaljena metka!

1/1
Croatia "pala" bez ispaljena metka!
Croatia "pala" bez ispaljena metka!
Objavljeno: 24-03-2015

Žuči više nego, najvjerojatnije od kada je ličkoga nogometa prosuto je uz priopćenje što ga je Izvršni odbor NK Croatia s Ličkoga Osika upravo izdao u povodu odustajanja od natjecanja u seniorskoj županijskoj nogometnoj ligi.

U priopćenju se, među ostalim, upozorava kako su, zahvaljujući trenutnoj gradskoj vlasti u Gospiću ( kojemu teritorijalno pripada i Lički Osik n.a.) , nogometna igrališta kojima su svojedobno trčali Luka Modrić, Niko Kranjčar, Danijel Subašić, Alen Halilović i drugi poznati nogometaši, izbrazdana krtičanjacima uz koje više - nema nikoga!

- Nogometna škola iz koje su ponikli prvoligaški nogometaši prestati će s radom, a sportski kompleks sa 60 tisuća četvornih metara bit će pust zahvaljujući nerazumnim i neobjašnjivim odlukama gradskih vlasti – dodaje se u priopćenju i navodi kako će Croatia, kao klub koji je u više navrata organizirao skupine Kvarnerske rivijere, gdje su dolazili nogometaši iz Nigerije, Italije, Slovenije, Austrije, BiH, u zaslijepljenost i mržnjom biti uništena, kao što je 2008. godine kao županijski prvak zaustavljena u daljnjem napredovanju.

U priopćenju se tvrdi kako je Gospićki sportski savez prepolovio dotaciju za Croatiju sa 70 tisuća na 41 tisuću, zbog "nepotizma" i drugog.

- Kada bi državna tijela radila svoj posao onda bi jednostavno utvrdila istinitost naših tvrdnji, ali policija, odvjetništvo i porezna uprava u "TALU" neće provjeriti ove navode jer nema narudžbe za takvo nešto – kaže se, među ostalim, u priopćenju što ga je NK Croatia s Ličkoga Osika izdala u povodu odustajanja seniorskog pogona u ličko-senjskoj županijskoj nogometnoj ligi.

(jc)

Na slici: S jedne od utakmica nogometaša s Ličkoga Osika

Snimio: Josip Cvitković

Podijeli novost na društvenim mrežama!