O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Lika 95 uzela bod u Krivome Putu!

1/1
Lika 95 uzela bod u Krivome Putu!
Lika 95 uzela bod u Krivome Putu!
Objavljeno: 23-03-2015

Utakmicama 12. kola Županijske nogometne lige između Perušića i jesenskoga prvaka Otočca, te doprvaka Gospića 91protiv Novalje, započeo je u subotu proljetni dio prvenstva ličko-senjske županijske nogometne lige. U Otočcu pobjedu od 2:0 slavili su domaćini, a u Gospiću Novalja je izgubila utakmicu tek nekoliko minuta prije kraja, jer je sve do 89. minuta imala aktivnih 1:1. Pogotke za Gospić 91 postigli su Dejan Jurić i Goran Lovrić.

Jučer u Krivome Putu igrali su domaći Bunjevac Gavran i Lika 95 iz Korenice neodlučeno 2:2 i to bi, zapravo bilo sve od 12. kola Županijske nogometne lige, jer, kako smo već javljali, utakmica na Plitvicama između Plitvica i Sokolca iz Brinja odgođena je zbog snijega na plitvičkom igralištu na Mukinji, a peta utakmica, ona u Žabici između Velebita i Croatije s Ličkoga Osika također se neće odigrati jer je inače zbog velikih dugovanja suspendirana Croatia upravo odustala od seniorskoga natjecanja.

A kako u svakom lošem ima i dobroga tako je bilo i ovoga puta jer Gacka 1925 iz Sinca, koja je u prvome kolu slobodna, iskoristila je izuzetno dobre odnose sa Sokolcem iz Brinja, koji zbog snijega na Plitvicama prisilno mora pauzirat, i dogovorila pripremnu prijateljsku utakmicu. Ona je odigrana jučer na Igralištu Pod Godačom u Sincu, a uvjerljivo pobjedu od 4:1 slavili su Sinčarani.

Već u srijedu, 1. travnja, županijski nogometni ligaši bit će ponovo u pogonu, jer na rasporedu su utakmice 1. kola natjecanja za Hrvatski nogometni kup na području ličko-senjskog saveza Kako smo već javljali, u prvome kolu sastaju se u Brinju, Sokolac i Otočac, u Sincu, Gacka 1925 i Perušić, na Krivome Putu Bunjevac Gavran i Novalja, te u Korenici Lika 95 i Gospić 91

Croatia s Ličkoga Osika trebala je u srijedu ugostiti Plitvice, no kako je u međuvremenu odustala od seniorskoga natjecanja u 2. kolu će se Plitvice sastati s pobjednikom susreta između Bunjevca Gavrana i Novalje.

U 1. kolu slobodan je Nehaj iz Senja, a u 2. bit će gost Velebita u Žabici.

(jc)

Podijeli novost na društvenim mrežama!