O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

TK Gacka u Slavonskom Brodu sa četiri natjecatelja

1/4
TK Gacka u Slavonskom Brodu sa četiri natjecatelja
TK Gacka u Slavonskom Brodu sa četiri natjecateljaTK Gacka u Slavonskom Brodu sa četiri natjecateljaTK Gacka u Slavonskom Brodu sa četiri natjecateljaTK Gacka u Slavonskom Brodu sa četiri natjecatelja
Objavljeno: 23-03-2015

SLAVONSKI BROD - Taekwondo klub Gacka je u subotu, 21. ožujka ove godine, nastupio na "12. IGRAMA PRIJATELJSTVA"  u Slavonskom Brodu. Na natjecanju u konkurenciji mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora nastupio je 421 natjecatelj iz 57 klubova. Ovo je ujedno bilo i prvo kriterijsko natjecanje za juniore ove sezone. Taekwondo klub Gacka nastupio je sa četiri natjecatelja.

U konkurenciji mlađih kadetkinja Andrea Bartulac još jednom je potvrdila svoju dobru formu te je uvjerljivo osvojila 1. Mjesto - zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja - 33 kilograma, a ujedno je najbolja mlađa kadetkinja turnira.

No, juniori TK Gacke nisu uspjeli ostvariti rezultat koji bi ih uvrstio na popis potencijalnih reprezentativaca za 2015. godinu. Tako Mia Valinčić, Dominik Orlović i Martin Vučić imaju još dva kriterijska natjecanja da probaju doći do bodova za reprezentaciju.

 TK Gacka/M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!