O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Gacka - Klek II

1/1
Gacka - Klek II
Gacka - Klek II
Objavljeno: 16-03-2015

Na kuglani hotela "Ante" u Gospiću odigrana je utakmica dvadesetog kola 3.HKL Zapad između domaćina Gacke i Kleka II iz Ogulina. Utakmicu su započeli Nikola Kraljić i Ivica Atalić, a na protivničkoj strani Marin Butković i Zlatan Mazor. Kraljić je sa skromnih 489 čunjeva izgubio poen, dok je Atalić s čunjem više dobio svog protivnika na stazi srušivši 525 čunjeva.

U drugom bloku igrača Dinko Sekula i Božo Rogić su također kao i prvi par polovično odradili svoj nastup protiv Tomislava Stipetića i Mile Štrka. Sekula je također sa skromnih 497 čunjeva dobio Stipetića za 5 čunjeva, dok je Rogić izgubio poen, srušivši 513 čunjeva.

U zadnjem bloku igrača Željko Odorčić i Željko Bićanić su odlično odradili "posao" i obojica dobili svoje protivnike na stazi braću Andriju i Marka Stipetića, tako da je krajnji rezultat bio 6:2 ili u čunjevima 3123:1058.

Željko Odorčić je srušio 553 čunja što je i bio najbolji pojedinačni rezultat na utakmici, dok je njegov imenjak Bićanić srušio vrlo dobrih 546 čunjeva.

K.K."Gacka" Otočac

Foto: Arhiva

Podijeli novost na društvenim mrežama!