O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Milan Radošević novi-stari predsjednik Zajednice športova LSŽ-e

1/1
Milan Radošević novi-stari predsjednik Zajednice športova LSŽ-e
Milan Radošević novi-stari predsjednik Zajednice športova LSŽ-e
Objavljeno: 13-03-2015

Zajednica sportova Ličko-senjske županije održala je 12.ožujka 2015.g. svoju izbornu sjednicu za mandat 2015. do 2019.g. u prostorijama KIC-a u Gospiću.

Za predsjednika Zajednice ponovno je jednoglasno izabran Milan Radošević iz Gospića, čime mu je Skupština Zajednice iskazala povjerenje te podržala njegov dosadašnji rad.
 
Uz predsjednika, verificiran je mandat predstavnicima u Skupštini za mandatno razdoblje 2015 - 2019.g. koja ukupno broji 27 članova, a nisu verificirani predstavnici Školskog-športskog saveza LSŽ, Kuglačkog saveza LSŽ i Športsko-ribolovnog saveza LSŽ - članica Zajednice koje nisu dostavile pravovaljane vjerodajnice, niti svoje očitovanje, a neki predstavnici tih članica isključeni su iz tijela Zajednice na razdoblje od 5 godina. Ovim putem pozivamo navedene saveze da imenuju svoje nove predstavnike.
 
Verificiran je mandat članovima Izvršnog i Nadzornog odbora, te dopredsjednika Željka Biondića iz Senja.
 
Izabrano rukovodstvo isto je ono koje je izabrano na prethodnoj izvanrednoj izbornoj sjednici 20.12.2012.g. nakon što je dotadašnji predsjednik podnio ostavku.
 
Osim izborne sjednice, Skupština je održala i svoju radnu sjednicu, te je usvojeno financijsko izvješće za 2014.g. uz uvjetno pozitivno mišljenje Nadzornog odbora uslijed netransparentnog poslovanja bivše odgovorne osobe Stjepana Ćaćića, koji je Zajednicu zastupao do listopada 2014.godine. Utvrđeni su značajni gubici u iznosu od oko 230.000,00 kn, te se pristupilo izradi plana sanacije gubitka. Predviđa se da bi Zajednica trebala pozitivno poslovati tek u 2016.godini.
 
M.R. / I.B.
 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!