O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Pekarna Tušak opet u finalu!

1/1
Pekarna Tušak opet u finalu!
Pekarna Tušak opet u finalu!
Objavljeno: 11-03-2015

U subotu u Gospiću završava 2. zimska malonogometna liga Gospić 2015.U finalu će, s početkom u 19 sati, igrati momčad prošlogodišnjega pobjednika Pekarne Tušak i momčad Velebita iz Gračaca. Nastup u finalu Velebit iz Gračaca izborio je pobjedom nad HMNK Gospić, nakon boljeg izvođenja sedmeraca( 2:2 – 5:3),a Pekarna Tušak pobijedila je Bijele, pojačane Tomičićem, Miletićem, Ačkarom,… rezultatom 4:3

Prije finalista, u 18 sati, na parket će momčadi HMNK Gospić i Bijelih koje će u međusobnoj utakmici odlučiti o trećemu i četvrtom mjestu, a tada će biti već poznat i pobjednik finalne utakmice u kategoriji 2002/2003. godište između Štrumfova i Marakane.

Subota će u Gospiću biti dan nogometa, jer osim spomenutih utakmica odigrat će ih se čitav niz kako bi se doznao redoslijed momčadi od 12. i 13. mjesta pa na dalje. Tako će u 16,15 sati Veterani Otočca i veteranska momčad Hotela Ana odlučiti u petom i šestom mjestu, u 15 sati počet će utakmica za 7. i 8. mjesto između Like 95 iz Korenice i AS-a Stupnika Atrija. U 13,45 igraju za 9. odnosno 10. mjesto 9. GBR Vukovć i Pakleni Anđeli itd.

Vrlo zanimljiva je i borba za najboljeg strijelca turnira i Trofej Ivan Rukavina Generalić. Prije završnih utakmica u vodstvu je igrač Bijelih Marijan Kustić s 10 pogodaka, a slijede ga s po osam pogodaka Matko Ribičić, igrač HMNK Gospić i Davor Klapan, igrač Velebita izGračaca. Po šest pogodaka postigli su Ivica Peraić( Bijeli), Eduard Butković ( AS Stupnik Atrij), Marko Tomac (HMNK Gospić) i Zoran Bilaver ( Pekarna Tušak). Po pet pogodaka postigli su Ante Podnar ( Puls), Nikola Glavinić ( Veterani Otočac), Nenad Smolčić i Robert Bulić ( Pekarna Tušak)

Ukonkurenciji igrača rođenih 2002. godine i kasnije vodeći strijelac je Kris Isaković ( Marakana), a u konkurenciji igrača rođenih 2014. godine i kasnije Jakov Golubić ( Velebit Gračac)

(jc)

Foto: Nita Ratković

Podijeli novost na društvenim mrežama!