O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zimska veteranska liga pokupila je velike simpatije !

1/1
Zimska veteranska liga pokupila je velike simpatije !
Zimska veteranska liga pokupila je velike simpatije !
Objavljeno: 10-03-2015

Od 24.01.2015 kada je 2.zimska veteranska liga "Gospić 2015" počela i 74 odigrane utakmice samo pozitivne riječi i dojmovi čuju se u gradu Gospiću i dolaze iz sredina iz kojih nastupaju prijavljene momčadi za ovaj događaj koji prerasta u tradiciju. Uz zavidan i vrlo dobar nogomet kojeg se ne bi posramili niti puno veći gradovi i turniri (pogotovo polufinalne utakmice) za naglasiti je da je do sad sve bilo izrazito korektno, nije pokazan niti jedan izravan crveni karton. Sve momčadi, sudionici igrači i voditelji kao i gledatelji zaslužuju velike pohvale za fer i korektno ponašanje i navijanje.

Uz naravno takmičarski karakter (vrlo vrijedne nagrade) liga je i jedno veliko druženje što osobno mislim da i u široj okolici (ako uopće negdje i ima!?) nije organizirano niti zabilježeno.

Potvrda za to je da su sve momčadi (13) nakon dodjela nagrada pozvane na zajedničko druženje (večera, glazba,zabava) u lijepo selo kluba organizatora Žabicu. Uz to i svim momčadima mlađih uzrasta organizirano je druženje u Hotelu Ana uz pizzu i bezalkoholna pića.

Posebno sam ponosan na turnir mladeži na kojemu sam inzistirao prilikom razgovora kod gradonačelnika Petra Krmpotića da uz seniorski turnir i veteransku ligu organiziramo i takvu vrstu natjecanja. Za taj prijedlog dobio sam podršku za što se zahvaljujem Petru Krmpotiću i Organizatorima. Vjerujem i osjećam da podrška dolazi i od gledatelja, roditelja i nadam se da se taj prijedlog pokazao kao veliki pogodak i dobitak i za budućnost "klinaca" igrača da pokažu i svoje malonogometno umijeće - kazao je Igor Šuper.

I na kraju još jedna velika i humana gesta sa kojom ćemo završiti turnir. Završni dan 14.03. svi ćemo pri ulasku u dvoranu kupiti ulaznicu od 10,00 kn (igrači,suci,gledatelji) naravno djeca su oslobođena plaćanja.
Sav prihod od ulaznica kapetan pobjedničke momčadi lige uručiti će predstavniku Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju "PČELICE" !

Zato pozivamo u subotu 14.03. od 12:30 do 20:00 sati nađite vremena i posjetite sportsku dvoranu. Uz garantirano odličan nogomet budimo i dio humanitarne akcije!

I.Š.

Podijeli novost na društvenim mrežama!