O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U Gospiću s 2,15 g/kg alkohola upravljao vozilom

1/1
U Gospiću s 2,15 g/kg alkohola upravljao vozilom
U Gospiću s 2,15 g/kg alkohola upravljao vozilom
Objavljeno: 12-01-2015

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđeno je ukupno 35 prekršaja prekoračanja dopuštene brzine kretanja i prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je u petak, 9. siječnja u Gospiću, kod 31-godišnjaka s područja grada Gospića (2,15 g/kg).

Najveća utvrđena brzina kretanja od 244 km/h izmjerena je u subotu, 10. siječnja na autocesti A-1, u smjeru Zagreba, kod odmorišta Janče, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 100 km/h, kada je 59-godišnji slovenski državljanin upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 1 mjeseca.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (3), Gospića (2), Korenice (2) i Karlobaga (1).

 

Maja Brozičević

Glasnogovornica PU LS-e.

Podijeli novost na društvenim mrežama!