O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zima polako dolazi i u naš kraj

1/10
Zima polako dolazi i u naš kraj
Zima polako dolazi i u naš kraj Zima polako dolazi i u naš kraj Zima polako dolazi i u naš kraj Zima polako dolazi i u naš kraj Zima polako dolazi i u naš kraj Zima polako dolazi i u naš kraj Zima polako dolazi i u naš kraj Zima polako dolazi i u naš kraj Zima polako dolazi i u naš kraj Zima polako dolazi i u naš kraj
Objavljeno: 28-12-2014

Noćašnja ciklona Ines prošla je i našim krajem. U Otočcu i Gackoj palo je novog snijega desetak centimetara. Crometeo je upozorio da se nakon vikenda očekuju temperature i niže od -20 stupnjeva Celzijevih. Upozoravaju sve građane kako će se temperature sve više snižavati, ali i da se to ne očekuje samo do ponedjeljka navečer, već je vrlo moguće da će se hladnoća nastaviti i nakon početka tjedna.

Državni hidrometeorološki zavod javlja da je najviša količina snijega pala u Begovom Razdolju - 32 cm. Slijede Sljeme s 31 cm i Parg-Čabar s 30 cm. U Krapini je zimski pokrivač debeo 18 cm, u Varaždinu 14, u Delnicama 24, a u Gospiću 8 cm.  Na zagrebačkom području ima ga između 15 i 20 centimetara.

Domosimo i nekoliko fotografija iz Grada Otočca.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!