O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

BMW-om vozio 222 km/h na autocesti A-1

1/1
BMW-om vozio 222 km/h na autocesti A-1
BMW-om vozio 222 km/h na autocesti A-1
Objavljeno: 15-12-2014

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđena su ukupno 49 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 14 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je u subotu, 13. prosinca na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Ličko Petrovo Selo, kod 52-godišnjaka iz Plitvičkih Jezera (2,12 g/kg).

Najveća utvrđena brzina kretanja od 222 km/h izmjerena je u subotu na autocesti A-1, u smjeru Splita, na dionici Perušić-Zir, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 km/h, kada je 25-godišnji hrvatski državljanin upravljao BMW-om. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 1 mjeseca.

 

Maja Brozičević - glasnogovornica

PU ličko-senjska

Foto: Ilustracija

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!