O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ponovo zakazana sjednica Strukovne grupe hotelijera, ugostitelja, nautičkog turizma i putničkih agencija ŽK Otočac

1/1
Ponovo zakazana sjednica Strukovne grupe hotelijera, ugostitelja, nautičkog turizma i putničkih agencija ŽK Otočac
Ponovo zakazana sjednica Strukovne grupe hotelijera, ugostitelja, nautičkog turizma i putničkih agencija ŽK Otočac
Objavljeno: 11-12-2014

NOVALJA - Strukovna grupa hotelijera i ugostitelja, nautičkog turizma i putničkih agencija Županijske komore Otočac, koja je trebala biti održana u utorak, 9. prosinca, a morala biti odgođena zbog vremenskih (ne)prilika jer je bura zatvorila sve moguće pravce dolaska na otoka Pag,  održat će svoju proširenu 8. sjednicu 18. prosinca (četvrtak) s početkom u 11,00 sati, u dvorani hotela Liburnija u Novalji, Priobalno šetalište hrvatskih mornara bb.

Na ovoj sjednici bit će govora o turističkoj sezoni u periodu siječanj – listopad, naravno na području Ličko-senjske županije; zatim o ulozi malih obiteljskih turističkih agencija kroz specijalizaciju za recepcijske i servisne usluge „raspršenog smještaja“ – difuzni hotel, o ruralnim resortima i agroturističkim zadrugama; zbog interesa turističkih poslenika sjednici će nazočiti predstavnici turističke inspekcije i carinske inspekcije. Bit će to prigoda postavljati pitanja, rješavati nedoumice i dobiti odgovore kako poboljšati praksu a da represija bude čim manja; bit će također predstavljen europski projekt Core VET, koji govori o mogućnosti strukovnog usavršavanja za nekvalificirane i polukvalificirane radnike u turizmu; jednako tako zanimljivo će biti poslušati i o pripremama za turističku sezonu povećanjem energetske učinkovitosti, smanjenjem troškova i podizanjem kvalitete kroz jednostavna i pristupačna tehnološka rješenja, kao i mogućnosti sufinanciranja FZOEU i o ostalima mogućnostima financiranja poduzetnika u turizmu, a na kraju će biti prezentiran Program zaštite objekata kod lošeg ponašanja gostiju.

Sjednici će se kao sugovornici pridružiti Nedo Pinezić, predsjednik Zajednice obiteljskog smještaja HGK, Toni Borović, turistički inspektor Službe turističke inspekcije - Područne jedinice Rijeka, Ispostava Pag, Silvano Cvitanović, predstojnik Carinske uprave Gospić, te Martina Šurina, profesorica na Hotelijersko-turističkoj školi Zagreb, predstavnici tvrtke Darsonik d.o.o. te Vlatko Raić, predstavnik tvrtke Adriatik Security d.o.o.

Dolazak ili eventualna spriječenost, može se potvrditi na tel.053/771-001 ili e-mail: ibanic@hgk.hr do 17. prosinca 2014.                          

Predsjednik Strukovne grupe

Boris Šuljić/M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!