O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

TZ Otočac organizira Božićni sajam u Otočcu

1/1
TZ Otočac organizira Božićni sajam u Otočcu
TZ Otočac organizira Božićni sajam u Otočcu
Objavljeno: 29-11-2014

OTOČAC - Osmi po redu Božićni sajam u okviru manifestacije ‘Advent u Otočcu’ održat će se 20. prosinca ove godine (subota ) u Otočcu u Paviljonu II. , Josipa bana Jelačića, u vremenu od 10  do 17 sati.
To je mjesto na kojemu u predblagdanskom okruženju želimo okupiti sve naše poslovne partnere, poduzetnike, institucije, udruge i pojedince s kojima uspješno surađujemo tijekom godine, te zajednički našim sugrađanima omogućiti zanimljivo druženje, uz božićne pjesme i u veselom blagdanskom raspoloženju ponuditi im božićni program darova, ukrasa i sl., proizvoda vlastite proizvodnje iz svih krajeva Hrvatske.
Svrha ove manifestacije je doprinos oživljavanju i očuvanju bogate zanatske i trgovačke tradicije vezane uz Grad Otočac.

Cilj nam je:
- skrenuti pozornost i senzibilizirati javnost na vrijednost sačuvanih znanja i vještina u tradiciji i rukotvorstvu u Hrvatskoj općenito;
- približiti široj zajednici raznolikost proizvoda hrvatskih proizvođača;
- poticati građane na aktivnije uključivanje u očuvanje vrijednosti vlastite proizvodnje;
- stvoriti još jednu priliku postojećim proizvođačima, tvrtkama, obrtnicima i udrugama diljem Hrvatske da prikažu svoj rad, da se međusobno bolje upoznaju, razmjene iskustva i ideje te planiraju buduće zajedničke aktivnosti na dobrobit zajednice.

UVJETI PRIJAVE:
Budući da se sajam po prvi puta održava u Paviljonu II., natkrivenom i neuređenom prostoru , molimo sve potencijalne izlagače da imaju u vidu :
- broj štandova je ograničen, stoga je rezerviranje štanda potrebno izvršiti čim prije, dimenzija cijelog prostora je cca 80 x 200 m.
- kvadratura nije ograničena za sve izlagače s vlastitim štandom.

Za dodatne informacije, molimo Vas pročitajte NAPUTAK IZLAGAČIMA.

NAČIN PRIJAVE:
Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje (i prodaju) na Božićnom sajmu, ljubazno molimo da izvršite svoju prijavu na priloženom obrascu prijavnice. Prijave se zaprimaju do popunjenja raspoloživih izlagačkih mjesta, a najkasnije do 10. prosinca 2014. godine, na e-mail: tzg-otocca@gs.t-com.hr ili tel/fax. 053/771-603.

KOTIZACIJA:
Za sudjelovanje na Božićnom sajmu kotizacija iznosi 100 kuna, a izlagači se svojom prijavom sudjelovanja obvezuju na sudjelovanje na manifestaciji. U kotizaciju je uključen prostor i obrok za izlagača. Kotizaciju je potrebno uplatiti najkasnije do 10. prosinca 2014. na slijedeći način:

Primatelj: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA OTOČCA
Br. žiro-računa: HR8123400091100129315
Poziv na broj: 2021214-2014
Svrha uplate: kotizacija za sudjelovanje na Božićnom sajmu

DODATNE INFORMACIJE:

Molimo izlagače da vode računa o obvezi ishodovanja potrebnih dozvola/rješenja sukladno pojedinoj djelatnosti, jer nam je cilj i obveza zaštita zdravlja potrošača provođenjem relevantnih propisa o sigurnosti hrane, kao i poštivanje svih zakonskih odredbi vezanih za povremeno privremeno trgovanje.

U slučaju malog broja izlagača, organizator zadržava pravo neodržavanja sajma. U tom slučaju, svi izlagači će biti pravovremeno obaviješteni uz povrat kotizacije.

KONTAKTI ORGANIZATORA:

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju na slijedeće kontakte: Mladenka Orešković – 099/216-5421 i Zdenka Kostelac na tel.: 053/771-603; fax: 053/771-603; e-mail: tzg-otocca@gs.t-com.hr.

M. Orešković

Podijeli novost na društvenim mrežama!