O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Prometnih kao u priči

1/1
Prometnih kao u priči
Prometnih kao u priči
Objavljeno: 06-05-2024

GOSPIĆ - Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 12 prometnih nesreća.

U dvije prometne nesreće su dvije osobe lakše ozlijeđene, a dogodile su se na području Gospića. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3), Otočca (2), Senja (2), Korenice (1), Novalje (1) i Karlobaga (1).

Tijekom proteklog vikenda provedena je preventivno-represivna akcija u prometu usmjerena na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom razdoblju utvrđena su 44 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, četiri prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i šest prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak, 3. svibnja u Gospiću kod 57-godišnjaka (2,01 g/kg).

Jučer su službenici Policijske postaje Karlobag u mjestu Križac zaustavili 50-godišnjeg Austrijanca, vozača motocikla koji je vozio 125 km/h. Vozaču je uručen obavezni prekršajni nalog i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „A“ kategorije i korištenja strane dozvole za upravljanje motornim vozilom na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom