O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sve spremno za 22. Smotru folklora Otočac

1/1
Sve spremno za 22. Smotru folklora Otočac
Sve spremno za 22. Smotru folklora Otočac
Objavljeno: 15-06-2022

OTOČAC – Sve je spremno za održavanje 22. Smotre folklora - manifestacija koja okuplja folklorne skupine s područja Ličko-senjske županije i prezentira raznolikost materijalne i nematerijalne kulturne baštine.

Glavni dio programa održat će se u subotu, 18. lipnja, a prethodit će mu događanja u srijedu i petak, točnije 15. i 17. lipnja.

Ususret Smotri folklora Gacko pučko otvoreno učilište u gradskom parku danas (srijeda) organizira Etno-gastro reviju na kojoj će biti predstavljene modne kreacije Slavice Čorak inspirirane tradicionalnim elementima, a posjetitelji će moći degustirati raznoliku ponudu hrane i pića. Revija započinje u 20 sati, a nakon revije održat će se koncert Meritas & Jelene Radan s početkom u 20:30.

U petak - 17. lipnja - u velikoj dvorani Gackoga pučkog otvorenog učilišta održat će se Izbor za najljepšu djevojku u narodnoj nošnji i najoriginalniju mušku narodnu nošnju s početkom u 20 sati, koju će glazbom popratiti Kulturno-umjetničko društvo „Tomislav“ iz Županje.

U subotu - 18. lipnja - u 17 sati započet će svečani mimohod folklornih društava ulicama grada, od 18 sati trajat će pojedinačni nastupi folklornih skupina na trgu Dražena Bobinca, a Smotra folklora završit će koncertom tamburaškog sastava „Cure iz centra“ s početkom u 21 sat.

GPOU/M.K. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!