O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ponovo pokretanje rokova u Javnom pozivu za dodjelu potpora za samozapošljavanje hrvatskih branitelja

1/1
Ponovo  pokretanje rokova u Javnom pozivu za dodjelu potpora za samozapošljavanje hrvatskih branitelja
Ponovo  pokretanje rokova u Javnom pozivu za dodjelu potpora za samozapošljavanje hrvatskih branitelja
Objavljeno: 02-06-2020

OTOČAC - S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju 2. lipnja 2020. godine rokovi definirani Javnom pozivu za dodjelu potpora za samozapošljavanje ponovno počinju teći.

Cilj javnog poziva je otvaranje novih radnih mjesta za osobe iz ciljne skupine Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Sukladno Izmjenama i dopunama Javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje u sklopu EU projekta „Samozapošljavanje hrvatskih branitelja, djece smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, djece dragovoljaca iz Domovinskog rata i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata“ od 23. ožujka 2020. godine, određeno je privremeno prekidanje rokova definiranih Javnim pozivom. S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, 2. lipnja 2020. godine rokovi definirani javnim pozivom ponovno počinju teći – priopćavaju iz Ministarstva hrvatskih branitelja.

Tekst javnog poziva, kao i pripadajući obrasci za prijavu, dostupni su na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja u dijelu Aktualni javni pozivi.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!