O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Jedna prometna, dva narušavanja reda i mira, jedna tučnjava

1/1
Jedna prometna, dva narušavanja reda i mira, jedna tučnjava
Jedna prometna, dva narušavanja reda i mira, jedna tučnjava
Objavljeno: 11-05-2020

GOSPIĆ - Na području Policijske uprave ličko-senjske protekloga vikenda evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene tri osobe, a dogodila se na području Gospića te tri prometne nesreće s materijalnom štetom koje su se dogodile na području Gospića, Donjeg Lapca i Korenice.

Provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnomu prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 12 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, dva prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i po jedan prekršaj vožnje pod utjecajem droge,  upravljanja u vrijeme zabrane, isteka važenja prometne dozvole i pretjecanja. 

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak u 21.45 sati u Novalji, kod 35-godišnjeg Hrvata koji je upravljao vozilom s impozantnih 2,47 g/kg.

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su vikom na području Korenice i Senja. Zabilježena je i jedna tučnjava na području Otočca. Protiv počinitelja podneseni su optužni prijedlozi nadležnom sudu. 

 

PU ličko-senjska 

Foto: Ilustracija

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!