O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Još malo i gotov Festival gackih snjegovića

1/2
Još malo i gotov Festival gackih snjegovića
Još malo i gotov Festival gackih snjegovićaJoš malo i gotov Festival gackih snjegovića
Objavljeno: 28-03-2020

Dragi čitatelji,

ova iznenadna zima nije vas iznenadila.

Spremno ste dočekali snijeg i napravili najbolje što se moglo. Niste samo na brzinu očistili dvorište, nego ste uživali praveći snješka s najmlađim ukućanima. Snjegovići su preplavili dvorišta. Pokazali ste da je zimi Gacka - bajkovita dolina snjegovića.

I mi smo reagirali, pozvali smo vas da nam šaljete fotografije snjegovića kako bismo i ove vrlo kratke zime ipak održali 8. festival gackih snjegovića (mada je izgledalo da ga neće biti).

Da je snijeg pao kad smo ga priželjkivali ili da sada nismo u izolaciji, mogli ste i svojim gostima ponuditi sudjelovanje u Festivalu snjegovića. Tko se došao odmoriti ili rekreirati u Gacku, na Plitvička jezera, u Liku, sigurno bi s veseljem prihvatio ideju da može napraviti snjegovića, fotografirati ga za natječaj Festivala, a onda možda i osvojiti neku od nagrada.

Ali ništa nije kako bi trebalo biti (ili možda baš je!). Ipak se zajedno trudimo održati korisnu rutinu, sretnu naviku i uobičajene aktivnosti.

Zatoplilo je i snijeg se otapa. Festivalu dolazi kraj.

Na natječaj fotografija 8. Festivala gackih snjegovića u tri je dana pristiglo 39 prijava – 39 snjegovića. Znamo da u Gackoj ima još jako puno snjegovića čije fotografije nam još niste poslali u inbox naše Facebook stranice (ali ste objavili na društvenim mrežama). Učinite to sada. Još danas i sutra.

Osim toga, možda se još stigne napraviti i pokoji novi snjegović.

Neki kažu, ma moj snjegović nije dovoljno lijep za festval, nije dovoljno atraktivan za javnu objavu, napravili smo ga tek tako, u igri! To nije točno, ima ih baš lijepih, simpatičnih, a vrijedni su već samo zbog uložene količine vremena, dječje radosti i ljubavi.

Nije važno pobijediti, važno je sudjelovati.

Festival završava sutra, u nedjelju, 29. ožujka. Pobjednika ćemo proglasiti u ponedjeljak.

Glasovat (dati svoj lajk snjegoviću koji vam se najviše svidio)i možete na našoj Facebook stranici, svi su snjegovići poredani u rubrici Fotografije (u lijevom stupcu). Ili možete upisati u tražilicu facebooka #8festival gackih snjegovića i  izlistat će vam redom sve objave.

Kao što već znate, natječaj je nagradni. Uručenje nagrada organizirat ćemo ćim bude moguće.

Hvala na sudjelovanju.

 

Uredništvo

Podijeli novost na društvenim mrežama!