O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

3, 2, 1 ...

1/1
3, 2, 1 ...
3, 2, 1 ...
Objavljeno: 14-02-2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (13./14. veljače) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, dvije prometne nesreće i pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava.

Od 6. do 13. veljače u Počitelju je nepoznati počinitelj provalio u spremište iz kojeg je ukrao trimer, ručni cirkular i brusilicu u vlasništvu 54-godišnjaka iz Strahonineca, a potom je provalio u još tri objekta iz kojih nije ništa ukrao.

Noću 12./13. veljače u Otočcu je nepoznati počinitelj provalio u gospodarsku zgradu iz koje je ukrao sušeno svinjsko meso.

Jučer je u Lešću nepoznati počinitelj provalio u staju iz koje je ukrao više janjaca u vlasništvu 66-godišnjeg Lešćeranina.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

Jedna prometna nesreća je s lakše ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Gospića. Druga prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Korenice.

Jučer je građanin u mjestu Škare prilikom krčenja zarasle livade pronašao dva ručna bacača raketa, tzv. Zolje, i jednu trenutnu tromblonsku minu, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!