O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Majke ti mile, počelo krasti i - aborte

1/1
Majke ti mile, počelo krasti i - aborte
Majke ti mile, počelo krasti i - aborte
Objavljeno: 15-01-2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (14./15. siječnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, jedna prometna nesreća i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Noću 11./12. siječnja 2020. godine je nepoznati počinitelj s gradilišta u Podudbini ukrao toaletnu kabinu u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Rijeci, a koja kabina je trenutno u najmu pravne osobe sa sjedištem u Mandrama. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Gospića.

Jučer u 14.43 sati su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na dijelu autoceste zaustavili 53-godišnjeg Hrvata, vozača osobnog automobila, kojem je utvrđena brzina od 245 km/h. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je drskim ponašanjem na području Gospića, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

PU ličko-senjska    

Podijeli novost na društvenim mrežama!