O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nema čovjek čaša, pa to ti je ...

1/1
Nema čovjek čaša, pa to ti je ...
Nema čovjek čaša, pa to ti je ...
Objavljeno: 03-01-2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (2./3. siječnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo i dvije prometne nesreće.

Noću 1./2. siječnja u Malom Polju, općina Perušić, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 68-godišnjeg Perušićanina iz koje je ukrao - čaše. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće dogodile su se na području Gospića. Jedna je s lakše ozlijeđenom osobom, a druga s materijalnom štetom.

Jučer su policijski službenici:

  • na dijelu zaustavili 36-godišnjeg Hrvata, vozača osobnog automobila, kojem je utvrđena brzina od 228 km/h. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.
  • u ulici Kralja Zvonimira u Otočcu, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 50 km/h, zaustavili 20-godišnjeg Hrvata, vozača osobnog automobila, kojem je utvrđena brzina od 115 km/h. Protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu.

 

PU ličko-senjska

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!