O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Druženje s Ivanom Brlić-Mažuranić u Gradskoj knjižnici Senj

1/1
Druženje s Ivanom Brlić-Mažuranić u Gradskoj knjižnici Senj
Druženje s Ivanom Brlić-Mažuranić u Gradskoj knjižnici Senj
Objavljeno: 28-10-2019

SENJ - U sklopu mjeseca knjige Gradska knjižnica Senj i Osnovna škola S.S.Kranjčevića Senj organiziraju druženje s Ivanom Brlić-Mažuranić, u Gradskoj knjižnici Senj, u srijedu, 30.listopada, u 10,00 sati.

Druženje s Ivanom Brlić-Mažuranić je tradicionalni edukativni susret posvećen životu i radu poznate hrvatske dječje spisateljice koji senjska knjižnica i osnovna škola organiziraju od 2015. godine. 

Već 5. generacija naših učenika ima priliku doživjeti Ivanu na jedan poseban način. Prethodnih godina smo se kostimirali te kroz interpretativno čitanje i razgovor učenicima smo približavali Ivanu, njezino doba i njezina djela. Svake godine djeca su sjajno reagirala, a pozitivna reakcija učenika dokazuje da Ivana zaista i dalje živi u srcima djece kroz svoja svevremenska djela.

Ove godine, u čast 5. obljetnice naših susreta, u goste smo pozvali sjajnu Sabinu Gvozdić, profesionalnu pripovjedačicu iz Ivanina rodnog Ogulina koja će priču o Ivani, Ogulinu i Regoču iznijeti na također poseban, zabavan i edukativan način.

Uz četvrte razrede senjske osnovne škole koji će nam doći u goste, pozivamo i svu ostalu zainteresiranu djecu te odrasle da nam se pridruže i uživaju s nama.

A.P.R. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!