O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Promocija knjižice " Senjske književne šetnje - Vjenceslav Novak "

1/1
Promocija knjižice " Senjske književne šetnje - Vjenceslav Novak "
Promocija knjižice " Senjske književne šetnje - Vjenceslav Novak "
Objavljeno: 26-10-2019

SENJ - U sklopu mjeseca Hrvatske knjige Osnovna škola S.S.Kranjčevića Senj i Gradska knjižnica Senj organiziraju promociju knjižice „Senjske književne šetnje – Vjenceslav Novak „ u Gradskoj knjižnici Senj, u ponedjeljak, 28.listopada 2019.godine u 18,00 sati.

U godini u kojoj slavimo 160. godišnjicu rođenja senjskog književnog velikana Vjenceslava Novaka imamo zadovoljstvo predstaviti djelo o Novaku na kojem su vrijedno radili učenici i nastavnici senjske osnovne škole.

“Senjske književne šetnje ” imaju za cilj na zanimljiv i kreativan način čitatelja prošetati kroz život i djelo Vjenceslava Novaka, a radovi učenika sadržani u ovom biltenu nastali su pod vodstvom prof. Ane Nekić, glavne urednice izdanja.

Program predstavljanja realizirat će učenici senjske osnovne škole u ulozi voditelja i recitatora, a pripremit će ih prof. Ana Lukin i Tamara Farkaš, dok će promociju dodatno oplemeniti glazba polaznika naše glazbene škole (učenice prof. Domagoja Biondića) koja također nosi ime Vjenceslava Novaka.

Ana Prpić Rogić 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!