O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U Otočcu održan rock koncert za obljetnicu HRO-a

1/8
U Otočcu održan rock koncert za obljetnicu HRO-a
U Otočcu održan rock koncert za obljetnicu HRO-aU Otočcu održan rock koncert za obljetnicu HRO-aU Otočcu održan rock koncert za obljetnicu HRO-aU Otočcu održan rock koncert za obljetnicu HRO-aU Otočcu održan rock koncert za obljetnicu HRO-aU Otočcu održan rock koncert za obljetnicu HRO-aU Otočcu održan rock koncert za obljetnicu HRO-aU Otočcu održan rock koncert za obljetnicu HRO-a
Objavljeno: 04-08-2019

OTOČAC -  Sinoć je u gradskom parku u Otočcu bilo u najmanju ruku – zvučno. A kako i ne će kada su nastupale rock i ine grupe, a sve u čast 53. godišnjice osnivanja Hrvatskog radija Otočac. Ovaj koncert je zato bila posve neobična čestitka radiju, vrijedna svake hvale.

A tko je nastupao? Likosi, Reful, Patrioti, Zvukodlak, Top gun i Neven Vojić. Ovaj koncert je okupio ljubitelje te vrste glazbe, netko veli da je publike bilo malo, drugi vele da je publike bilo dosta, oni realni govore da je u parku bilo 500 do 600 posjetitelja. Možda se ne čini tako, ali park je velik pa se posjetitelji „izgube“. Oni koji su bili na koncertu su zadovoljni, neki vele da im je bilo hladno (ne oko srca), ali za to nisu odgovorni ni organizatori i grupe koje su nastupale. Koliko ljudi – toliko ćudi.

Svakako da je jedno ovakvo događanje vrijedno pozornosti.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!