O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Večeras promocija gačanskih glagoljačića

1/1
Večeras promocija gačanskih glagoljačića
Večeras promocija gačanskih glagoljačića
Objavljeno: 11-07-2019

OTOČAC – Sve je za večeras spremno, u Book–caffeu Paradiso bit će ića, bit će pića – sve mukte. U obilatim količinama, primjereno ovoj hladnoći, naravno. Jer kad je hladno, ljudima treba više kalorija za – grijanje. Posve logično, ne.

Tako KUBS Baštinica poziva sve ljude dobre volje, kojima je njihov gačanski kraj na srcu, da svojom nazočnošću uveličaju predstavljanje projekta udruge Baštinica koji promovira staro hrvatsko pismo glagoljicu kao inspirativan promidžbeno-turistički adut. A „kekasa“ u obliku glagoljičkih slova na kile, kako se i pristoji. E sada hoće li večeras biti prezentirani Jelenini čajni keksi, Barbarini medenjaci ili Dorotejini voćni s orasima, treba doći, vidjeti i probati. Kakvo bi to bilo iznenađenje ako bi se sve znalo unaprijed.

Baštinica uopće ne sumnja da će lokalpatrioti, i ne samo oni, podržati daljnje promoviranje i razvijanje ovog brenda gačnskih glagoljačića, a za početak mogu na ovomu predstavljanju čuti priče o glagoljici u Gackoj i sudjelovati u degustaciji glagoljačića.

Samo da podsjetimo, sve počinje točno u 19 uri u Book-caffeu Paradiso u Otočcu.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!