O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Međunarodni festival folklora i plesa u Senju

1/1
Međunarodni festival folklora i plesa u Senju
Međunarodni festival folklora i plesa u Senju
Objavljeno: 05-07-2019
6. srpnja 2019. godine (subota) s početkom u 19:30 sati na Trgu Cilnica u Senju održat će se međunarodni festival folklora i plesa „Adriatic Dance and Music Festival“. Na festivalu će nastupiti oko 350 izvođača iz Mađarske, Latvije, Slovenije, Švedske, Bugarske i Turske. Svaka grupa nastupit će s dvije plesne točke, a svoje će umijeće prije senjske publike pokazati i na Krku.
Inače, Adriatic Dance and Music Festival samo je jedna od brojnih aktivnosti koje organizira Múzsa Festival, koji se već godinama bavi predstavljanjem svih umjetničkih skupina u inozemstvu. Natjecanja, folklor, festivali za orkestre, crkveni koncerti, performansi i zborovi samo su neke od djelatnosti ovog festivala. 
Ono što je posebno zanimljivo jest da sudionici festivala dobiju priliku upoznati grad u kojemu nastupaju, ali se također intenzivno druže i međusobno razmjenjuju običaje, plesove i napjeve kulture iz koje dolaze. 
 
Svoju  ljubav prema tradiciji, kulturi i umjetničkom izražavanju kroz ples, pokret i pjesmu skupine će  radošću podijeliti  s posjetiteljima u Senju.
 
Adriatic Dance and Music Festival
Podijeli novost na društvenim mrežama!