O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Večer evergreena, balada i rock & rolla u Amadeusu

1/1
Večer evergreena, balada i rock & rolla u Amadeusu
Večer evergreena, balada i rock & rolla u Amadeusu
Objavljeno: 04-07-2019

OTOČAC – Svako vrijeme ima svoje neke uzuse, ljudi imaju određene navike i potrebe, pa se onda toga zasite i traže nešto novo, to je valjda dobro, jer da je sve uvijek isto, bilo bi dosadno dozlaboga. Tako je i sa živom i s „mrtvom“ glazbom.

U petak, 5. srpnja, u Clubu Amadeus u Gospiću nastupit će naš poznati instrumentalist prof. Zvonimir Tonković. Nije on nepoznat užoj javnosti, sva je sreća da postaje poznat i u sve široj. Na ovoj večeri će na žičanim instrumentima (tamburama) imati koncert evergreena, balada i rock & rolla. Zanimljiva će to biti kombinacija stilova i instrumenata. Izazovna, intrigantna, a to sebi mogu dopustiti samo veliki glazbenici. No, ne će sve svoditi na instrumentale, Tonković će i pjevati.  

A sve je krenulo iz Otočca, naravno, poznati kafić Enigma pozvao je prof. Tonkovića vikendom da u lokalu muzicira. Vlasnik Damir Cvitković je imao dobar „nos“ za ovaj iskorak, a to je svakako privuklo publiku. A kako i ne će, svaki nastup prof. Tonkovića je drugačiji, nikada isti, mogli bismo kazati da je unikatan u izvedbi. To su imali prilike poslušati eto i drugi, i uslijedio je poziv u Club Amadeus. Lijepa priča se širi, i neka se širi, ima i radšta.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!