O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Politička agonija se nastavlja - Skupština opet prekinuta

1/5
Politička agonija se nastavlja - Skupština opet prekinuta
Politička agonija se nastavlja - Skupština opet prekinutaPolitička agonija se nastavlja - Skupština opet prekinutaPolitička agonija se nastavlja - Skupština opet prekinutaPolitička agonija se nastavlja - Skupština opet prekinutaPolitička agonija se nastavlja - Skupština opet prekinuta
Objavljeno: 06-06-2019

GOSPIĆ – Točno u rečeno vrijeme sa zasjedanjem je započela Skupština Ličko-senjske županije. Naravno da je ova Skupština privukla medijsku pozornost, neke od ozbiljnih televizija su nazočne. Također je u dvorani i grupa studenata s Veleučilišta Nikola Tesla.

Od 32 vijećnika nazočno je njih 27, dakle kvorum postoji. Zamjerno je da na zasjedanju nema vijećnika iz HSP-a.

Već na samom početku došlo je do disonantnih tonova između predsjednika Skupštine Marija Kustića koji predlaže da se zasjedanje pomakne za osam dana. Župan Milinović se tomu protivi navodeći da 258 djelatnika ne će moći dobiti plaću zbog toga i da će poduzeti baš sve da se Skupština deblokira. Pozvao je također vijećnike HSP-a da se pridruže i da pridonesu deblokadi Skupštine.

No ovaj županov prijedlog nije prihvaćen, zaključeno je da se kroz „nekoliko dana“ treba sve dogovoriti što je najbolje za županiju. Ovime je sjednica prekinuta, a vijećnici su se razišli.

Politička agonija u Ličko-senjskoj županiji se nastavlja.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!